מרכז הכנסים - פסטיבל היין 2017
דף הבית >> פסטיבל היין 2017
דמיינו בריזה נעימה, מוסיקה טובה, צלחת של דברים טובים וכוס טעימה טעימה של יין, אולי בירה?

בין התאריכים 7-8/6/17 במרכז הכנסים הבינלאומי אשקלון (מתחם המכללה, החל מהשעה 18:00

פסטיבל היין
יתקיים זו השנה החמישית ברציפות במרכז הכנסים הבינלאומי באשקלון במעמד שר התיירות יריב לוין,  נבחרי ציבור ואלפי חוגגים.

בפסטיבל יוצגו מאות סוגים של יינות, אדומים, לבנים, מוגזים, ישראליים, מן העולם. כל סוגי היינות יוצעו לטעימה באוירת פסטיבל נפלאה.

הכרטיס כולל כוס יין קריסטל איכותית וטעימה מכל סוגי יינות הפסטיבל.

השנה, לראשונה, אנו מציעים שדרת בירות בוטיק לחווית קיץ נעימה!
 
את מתחמי הפסטיבל יעטוף עיצוב מוסיקלי התואם ומעשיר את האוירה בשילוב אירועי קונספט בכל יום
 ביום ד' להקת מוצ"ש בביצוע שירים ישראליים  וקלאסיקות לועזיות ובשעה 21:30 טברנה יוונית  עם וירטואוז בוזוקי
​ביום ה' מופע נפלא של להקת הי בי ג'יביז בביצוע מוסיקה ישראלית, ג'ז ובלוז.
 
 
בפסטיבל ינתנו הרצאות ייחודיות שייצרו ענין בנושא יין, ההרצאות תשלמנה את הפן האינטלקטואלי של הפסטיבל ותספקנה ערך מוסף לחוויה כולה.
 
הפסטיבל נערך בחסות המכללה האקדמית אשקלו, בהפקת מרכז הכנסים  ובשיתוף "בית המשקאות של דורון"


 

כרטיסים:


יינות: רקנאטי I  סגל  I  כרמל    טפרברג  I  רמת- הגולן   I  פסגות     הרי הגליל  I  ברקן I לביא I  הרצוג   עמק האלה I  דלתון   I  יתיר I   מרטיני  איש הפסיפלורה I תבור  I  בנימינה תישבי  

בירות:הוגארדן רוזה I סומרסבי ויינשטפן ויטוס I לף רדיוס I לף בלונד 
 לף בראון I הוגארדן 
ויינשטפן הפוייסביר I טובורג כחול I מלכה I  נגב

 

*הרשימה עשויה להשתנות
​ 

 

סוג כרטיס כולל כוס קריסטל מתנה מחיר הערה
מכירה מוקדמת 39 ש"ח מכירה מוקדמת
כרטיס בערבי הפסטיבל 59 ש"ח  
סדנה 20 ש"ח מס' מקומות מוגבל
כמיטב המסורת, שנה חמישית ברציפות!
דמיינו בריזה, מוסיקה טובה ויין נפלא...
בפסטיבל היין אשקלון 2017 נארח שתי סדנאות מקצועיות.
ההרשמה מראש, מספר המקומות מוגבל! ניתן להרשם כאן או בטלפון: 08-6789246
מחיר כניסה לסדנא: 20 ש"ח


7/6/17 יום רביעי,  שעה 20:30, סדנא בנושא: פרלמנט בירות. באדיבות קרלסברג IBBL
            למשתתפי הסדנא יוענק שי שווה במיוחד!

•           נכיר את ההיסטוריה של הבירה וחיבורה הייחודי לאזורינו
•           נלמד על עולם הבירה העשיר והתפתחותו לאורך ההיסטוריה
•           נטעם וניחשף למגוון סגנונות הבירה הפופולאריות בשוק הבירה הישראלי
•           נלמד איך לחבר בין בירה לאוכל









8/6/17 יום חמישי, שעה 20:30,  סדנא בנושא: יין, אומנות הטעימה העיוורת

נלמד איך טועמים יין כמו המומחים. 
ניתוח יין הוא חלק מהעבודה היומיומית של אנשי מקצוע בתעשיית היין. הראשונים ברשימה הם כמובן הייננים, שאחראים על תהליך יצירת היין. הם טועמים כבר משלב הענב בכרם ובכל שלבי תהליך ההכנה של היין. אפשר לדמות את התהליך לעבודתו של שף שחייב לטעום את חומר הגלם עד תהליך סיום המנה. 
כחובבי יין או שתייני יין, ניתוח יין מלמד אותנו על מרכיביו השונים ובכך בעצם אנו מעצימים את ההנאה ממנו. המרכיבים ביין כמו ארומה וצבע, הם חלק בלתי נפרד מאופיו של היין ומאיכות

 
מחכים לכם להרמת כוסית,
לחיי תושבי הדרום ולחיי החיים הטובים!